3 voordelen van verhuursoftware als verhuurder

software verhuur

Ben je van plan om een webshop te nemen als verhuurder, maar twijfel je nog? Geen reden om te twijfelen! Een webshop als verhuurder biedt juist heel veel voordelen, zeker als je kiest voor speciale verhuursoftware. Wij hebben 3 voordelen voor je op een rijtje gezet. 

 

  • Online verhuursoftware voor je webshop

 

Online verhuursoftware is een essentieel aspect bij de webshop, want het houdt je verhuurbedrijf volledig draaiend. Van planning en voorraad tot pakbonnen, klanten, offertes en facturen; het zorgt ervoor dat je alles voor elkaar hebt. Een goed voorbeeld is de software van Rentpro. Dit maakt bijvoorbeeld ook gebruik van een app. Zodra er een bestelling geplaatst is, krijg je een pushbericht op je smartphone. Zelf kun je dan heel gemakkelijk de order bekijken, maar je kunt de app ook gebruiken bij het afleveren van pakketjes. Zo kan de klant een handtekening zetten op jouw telefoon, wat vervolgens in de app wordt gezet.

software huur

software huur

 

  • Webshop voor verhuurder, altijd een automatische backup

 

Het pakket van Rentpro draait in de Cloud. Dat betekent dat je vanaf elke plek bij de software kunt komen. Zelfs vanaf je telefoon of als je op een andere locatie zit. Daarnaast wordt de software goed beveiligd en worden er automatische back-ups gemaakt. Zo is alles up to date en zie je niks over het hoofd. Ook kun je door middel van de automatische back-up alles terugvinden als je op een andere locatie werkt. Dat is toch superhandig?

 

  • Alles is op elkaar afgestemd

 

Het grote voordeel van verhuursoftware is dat alles op elkaar afgestemd is. Wanneer je bijvoorbeeld een balie order in de software plaatst, wordt deze bestelling in dezelfde database geplaatst waar de webshop ook gebruik van maakt. Hiermee wordt de beschikbaarheid op de webshop per direct aangepast. Op deze manier voorkom je dubbele boekingen en er is geen complexe koppeling nodig. Je bespaart ontzettend veel tijd. Dat wil jij toch ook?

Plaats als eerste een reactie