5 musthave elektronica items om de winter mee door te komen

Nu de dagen al weer korter zijn en het weer wat onstuimiger wordt, blijven we toch wat vaker binnen zitten. Om deze donkere maanden toch een beetje goed door te komen hebben we een lijstje voor je met de musthaves van deze winter.

1. Polaroid Z2300 Instant Camera

Ben je op een nieuwjaarsfeestje en zie je iets gebeuren wat je direct wilt vastleggen? Dan is deze Polaroid camera echt iets voor jou. Met de software die op de Polaroid Z2300 Instant Camera staat, kan je je foto voordat je deze uitprint ook nog bewerken, super handig!

2. Kobo Glo HD

De winter is de aangewezen tijd om al die boeken te lezen die je al tijden op je wishlist hebt staan. Het makkelijkste doe je dit natuurlijk met een e-reader. De Kbo Glo HD is het nieuwste exemplaar van Kobo en door het vernieuwde helderde scherm heb je het idee dat je een echt boek aan het lezen bent.

3. Philips HF3520/01 Wake-up light

In de donkere wintermaanden is vroeg opstaan voor velen een hele opgave, gelukkig maakt de Philips Wake-up light dit een stuk makkelijker. De Wake-up light bootst een natuurlijke zonsopkomst na, zodat je ook op donkere ochtenden op een natuurlijke manier wakker wordt. Daarnaast heeft de Wake-up light een ingebouwde radio, vijf verschillende natuurlijke wekkergeluiden en een zelfdimmend display.

4. Sony MDR-XB950BT – Draadloze eXtra Bass over-ear koptelefoon

Tijdens de feestdagen zit je hele huis soms vol, gezellig maar vaak ook wat veel. Om je toch even af te kunnen sluiten van al deze drukte is daar de Sony MDR-XB950BT. Deze  draadloze koptelefoon heeft een Electro Bass Booster waardoor je het idee hebt dat je midden in een club staat!

Als je deze koptelefoon nu koopt, krijg je €60 van je aankoopbedrag retour. Daarnaast zijn er regelmatig andere leuke acties van bol.com te vinden, waarmee je korting scoort op elektronica.

5. Samsung BD-F5100 – Blu-ray speler

Er is toch niks beter dan op een koude dag binnen te hangen en films te kijken? Met de Samsung BD-F5100 hoef je de bank zelfs helemaal niet meer af. Met deze Blu-ray speler kijk je films van de beste kwaliteit en deel je al je content draadloos tussen je apparaten via Allshare.

De winter is dan misschien wel het seizoen zijn dat voor velen voor een dipje zorgt, maar daar kan je met deze 5 elektronica musthaves verandering inbrengen. Kies wat leuks uit voor jezelf of maak een ander er blij mee. Zo ga je met een goed en positief gevoel die koude maanden in!

Plaats als eerste een reactie