Alles over een sim only abonnement

Sim only abonnementen hebben de afgelopen jaren enorm aan populariteit gewonnen onder Nederlandse consumenten. Dit is niet voor niets! Met een sim only abonnement geniet je van een grote mate van flexibiliteit, daarbij is een sim only abonnement veel goedkoper dan een abonnement met toestel. Dit verschil kan per maand oplopen tot enkele tientjes. Een van de voornaamste voordelen aan een sim only abonnement is de mogelijkheid om je abonnement maandelijks naar boven bij te stellen. Zo kun je met een zeer beperkte bundel beginnen en deze maandelijks verhogen, als blijkt dat de bundel te klein is voor je verbruik. Zo heb je uiteindelijk een sim only abonnement, die perfect aansluit bij je maandelijkse verbruik!

Hoe werkt een sim only abonnement?

 Zoals de benaming van dit type abonnement al enigszins doet vermoeden, is een sim only abonnement een abonnement zonder mobiele telefoon. Dit abonnement is bijvoorbeeld aan te raden voor mensen wiens mobiele telefoon nog goed werkt, maar waarvan het abonnement binnenkort afloopt. Je kunt een sim only abonnement met een looptijd van een jaar afsluiten, om zo maandelijks te besparen op de kosten voor het gebruik van je mobiele telefoon.

Bij het afsluiten van een sim only abonnement bepaal je zelf hoe je het abonnement invult. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een bundel met veel belminuten, of juist gaan voor een sim only abonnement met veel mobiele data. Deze flexibiliteit maakt sim only abonnementen erg populair, omdat je nooit betaalt voor tegoed wat je niet gebruikt. Dit is bij een abonnement met toestel vaak wel het geval.

Sim only abonnementen vergelijken

Wanneer je het afsluiten van een sim only abonnement overweegt, is het aan te raden om verschillende sim only abonnementen met elkaar te vergelijken via een online vergelijkingstool. Zo vind je het sim only abonnement wat het beste aansluit bij je maandelijkse verbruik.

Plaats als eerste een reactie