Alles wat je moet weten over de iPhone SE

De iPhone is op 22 maart 2016 verschenen en is daarmee een van de nieuwste iPhones van Apple. Je kunt de iPhone SE nu apart kopen, maar ook afsluiten met een abonnement. IphoneSEabonnement.nl vertelt je alles over de nieuwe iPhone SE en over de abonnementen die beschikbaar zijn.

 

De iPhone SE

De iPhone SE is zoals Apple zelf zegt de krachtigste 4-inch telefoon die ooit gemaakt is. De iPhone SE heeft een verfijnd design en lijkt op de iPhone 4, 4S, 5 en 5S. Alleen de uitstraling lijkt het erop, want qua prestaties is de iPhone SE veel beter dan zijn jongere broertjes. De iPhone SE heeft dezelfde A9-chip als de iPhone 6s en dankzij de 64-bits architectuur is de ontzettend snel. Hij levert goede grafische prestaties en zorgt dat de apps er prachtig uitzien. In de A9-chip is een M9-bewegingscoprocessor geïntegreerd, waardoor de iPhone SE een drie keer snellere grafische processor heeft dan de iPhone 5S. Deze smartphone is uitgerust met het nieuwste besturingssysteem van Apple: IOS 9. De iPhone SE heeft een opslagcapaciteit van 16GB of 64GB en een werkgeheugen van 2GB. De telefoon is uitgerust met twee camera’s: een 12-megapixel camera aan de achterzijde en een 1,2-megapixel aan de voorzijde. De iPhone SE ondersteunt 4G en 3G: je kunt zelf kiezen wat je wilt gebruiken.

 

Een abonnement

Je kunt een iPhone SE met diverse abonnementen afsluiten. Hij wordt aangeboden bij bijna alle telefoonproviders. Bij sommige providers moet je je iPhone in één keer betalen en bij sommige kun je per maand een bepaald tarief voor je iPhone SE voor betalen. De iPhone SE-abonnementen zijn uitgerust met belminuten, sms’jes en data. Je kunt ook eventueel nog extra diensten van providers erbij nemen.

Plaats als eerste een reactie