Boekhoudsoftware vinden voor jouw bedrijf

Als je bedrijf uit slechts time-tracking, facturering en eenvoudige customer management bestaat is het mogelijk dat de enige tools die je nodig hebt een simpele boekhoud software is. In deze situatie, is een volwaardige boekhoudkundige oplossingen, zoals QuickBooks, te overweldigend. In plaats daarvan, kan je tevreden zijn met diensten zoals Harvest, Hiveage, FreeAgent, Xero of Square. In sommige gevallen voldoen zelfs FreshBooks of Zoho.
MKB en ZZP bedrijven zonder werknemers
Kleine bedrijven hebben meer mogelijkheden dan wat een inleidende versie biedt. Bij het overwegen welke oplossingen een goede zal zijn, houdt rekening met de omvang van het bedrijf en als je extra diensten, zoals point-of-sale, payroll of creditcard processing vereist. Je zult ook willen overwegen om de groei van je bedrijf in gedachten te houden. In de meeste gevallen is het toevoegen van geavanceerde payroll of inventaris extra uitgave. Bij een software-oplossing kan je eenvoudig functies toevoegen. Sommige programma’s, omvatten Xero, FreshBooks, LessAccounting of Zoho.
Small Business met werknemers
Zoals hierboven vermeld, de meeste software fabrikanten brengen extra kosten in rekening voor het verwerken van payroll en de meeste baseren hun tarieven op het aantal werknemers en payroll periodes die je hebt. Andere items die je zou moeten overwegen bevatten mogelijkheden voor het volgen van schema’s en het aantal gewerkte uren die nodig zijn. De payroll-systeem voeg je toe en daaraan gekoppeld zijn de federale, staats- en lokale werknemer fiscale verplichtingen. Sommige systemen hebben een makkelijke medewerkers beheer: QuickBooks, Sage, Xero en FreshBooks zijn daar voorbeelden van.

Plaats als eerste een reactie