De nieuwe Samsung Galaxy S8

De Samsung Galaxy S7 is op dit moment het paradepaardje van Samsung. Nadat de Samsung Galaxy S6 enorm goed is ontvangen, waren de verwachting voor de Samsung Galaxy S7 natuurlijk enorm hoog. Vele mensen zijn de Samsung Galaxy S7 nog aan het ontdekken, maar toch is er alweer een opvolger in de maak. Naar verwachting zal Samsung begin volgend jaar alweer een nieuw toestel gaan uitbrengen en dit zal natuurlijk een waardige opvolger zijn.

Wat is er tot nu toe bekend

Het is natuurlijk logisch dat er al vele geruchten rond gaan, rondom de opvolger van de Samsung Galaxy S7. Geruchten geven aan, dat de opvolger de naam Samsung Galaxy S8 zal gaan krijgen. Dit zal natuurlijk een erg logische naam zijn voor het nieuwste toestel van Samsung. Met de Galaxy lijn is Samsung een enorm succesvolle weg ingeslagen en dit wil het bedrijf natuurlijk graag vast houden. Ook geeft deze naam veel herkenning voor de gebruikers. Tot nu toe heeft Samsung constant in het voorjaar een nieuw toestel gepresenteerd, dus de verwachting is dat Samsung zich hier ook aan vast zal gaan houden.

Over het toestel is nog weinig naar buiten gekomen. Samsung heeft zelf totaal geen details blootgegeven, dus het zijn nu puur geruchten die rondgaan. Het is natuurlijk logisch dat de Samsung Galaxy S8 in ieder geval over nieuwe specificaties zal gaan beschikken en ook zullen bepaalde onderdelen worden verbeterd. De Samsung Galaxy S7 is een waterdicht toestel en deze toevoeging wordt enorm gewaardeerd door de gebruikers. De Samsung Galaxy S8 zal dan ook zeker waterdicht zijn en waar kan, zal deze toevoeging natuurlijk verbeterd worden. Samsung heeft al een nieuw beeldscherm gedemonstreerd, dus het is te verwachten dat de Samsung Galaxy S8 een nieuw beeldscherm gaat krijgen. Het zal niet lang meer duren, voordat er meer geruchten rondgaan rondom de Samsung Galaxy S8.

 

 

Plaats als eerste een reactie