De voordelen van glasvezel

kiezen voor glasvezel

Zit je dagen te wachten tot die film die je al jaren wilt zien gedownload is? Of gaat het muziek streamen niet zoals je wilt? Dan wordt het tijd voor een glasvezel aansluiting. In deze  blog lees je waarom jij een glasvezel aansluiting nodig hebt. 

Nooit meer last van een storende verbinding

Een glasvezelaansluiting zorgt ervoor dat jij ten alle tijden een stabiele internetverbinding hebt. Er zijn weinig factoren die ervoor zorgen dat de verbinding slecht is. Of je nou een mailtje verstuurd of met de hele familie tegelijk aan het streamen bent, de verbinding blijft stabiel. Je kunt dus rustig en ongestoord een film kijken zonder dat deze meer tijd kwijt is aan bufferen dan aan afspelen.

waarom glasvezel

waarom glasvezel

Glasvezel is de snelste verbinding van dit moment

Wil je het snelste van het snelste? Dan moet je glasvezel hebben. Naast dat iedereen in huis tegelijkertijd zoveel internet kan gebruiken als hij of zij wil zal dit niet ten koste gaan van de snelheid. Je kunt rustig en ongestoord met 10 schermen tegelijk een full HD film streamen.

Glasvezel in zakelijk opzicht

De bovengenoemde voordelen wil je natuurlijk niet alleen thuis. Ook op kantoor kan de stabiliteit en de snelheid je een hoop voordelen opleveren. Zeker wanneer jouw bedrijf afhankelijk is van de internetverbinding dan is zakelijk glasvezel meer een must dan een luxe. Een normale internetverbinding is op het gemiddelde kantoor al snel overbelast. Wil je meer informatie over zakelijk glasvezel vraag dan een glasvezel offerte aan.

Plaats als eerste een reactie