De werking van VPN

Veel mensen kennen het nog niet; een VPN-service. Dit is een dienst die ervoor zorgt dat u ten alle tijden beveiligd, anoniem en vrij op het internet kunt zijn. Zo wordt het gebruikt bij het streamen van series en films op programma’s zoals Netflix. Het creëert een veilige verbinding tussen uw computer en het internet. Het is dus een soort tussenstation dat ervoor zorgt dat uw gegevens, apparaten, privacy en vrijheid online worden beveiligd.

WIFI netwerken

U kunt uw wifi-netwerk ten alle tijden beschermen met NordVPN service. Dit is ’s werelds meest geavanceerde service die er tegenwoordig geboden wordt. Maakt u gebruik van een onbeveiligde wifispot? Zoals in openbare ruimtes? Dan is het verstandig om hier gebruik van te maken, zodat uw persoonlijke gegevens ten alle tijden worden bescherm en uw privacy niet zal worden geschonden.

Voor het netwerk van NordVPN moet u echter wel een lidmaatschap afsluiten. Dit kunt u gemakkelijk via internet aanvragen en via deze wijze toegang krijgen tot de ‘gecodeerde tunnel’. In deze tunnel zullen uw persoonsgegevens en privacy gegevens worden omgezet in onleesbare gegevens, zodat niets of niemand deze gegevens kan achterhalen. Ook beschermt het NordVPN netwerk u tegen eventuele cyberaanvallen van buitenaf, want deze zullen ten alle tijden niet door de het netwerk heenkomen omdat deze zeer goed beveiligd is.

Onbeperkt surfen

Op het internet geldt soms dat u tot een bepaalde data kan surfen. Bij een VPN netwerk is dit echter niet het geval, want u heeft onbeperkt toegang tot het internet. Ook kunt u sites bezoeken die bijvoorbeeld door de overheid of uw internetprovider worden geblokkeerd. Gebruikers van de dienst kunnen programma’s zoals Netflix, Sky of BBC overal ter wereld glashelder streamen. Ook kunt u bijvoorbeeld in Noord-Korea gebruik maken van Facebook, wat eigenlijk door de overheid is geblokkeerd. U surft dus eigenlijk op een ‘private network’.

Plaats als eerste een reactie