Een nieuwe iPhone kopen is betaalbaar op deze manier

nieuwe iphone

In het bezit van een nieuwe iPhone ook is van de trends die voor jongeren belangrijk is. Het merk Apple is namelijk een trendsetter, of in ieder geval heeft Apple dat imago nog steeds weten te behouden. Voor jongeren is het vaak van belang om mee te gaan in de nieuwste trends en daar hoort een nieuwe iPhone hebben ook bij. In het bezit zijn van de nieuwste iphone is niet voor iedereen haalbaar, want aan een nieuwe iPhone hangt ook een prijskaartje. Zeker jongeren is dat soms niet te betalen. Je denkt misschien dan wel: ik neem er wel een abonnement bij en dan betaal ik in 2 jaar de telefoon af. Maar ook dat is aan de dure kant, want de nieuwste iPhone in combinatie met een abonnement komt ook algauw op een abonnementsprijs van meer dan vijftig euro per maand. Wat is dan een goede oplossing voor toch in bezit te zijn van een nieuwe iPhone?  Een iPhone refurbished kan een handige oplossing zijn. Je hebt wel een iPhone, maar tegen een veel lagere prijs.

refurbished iphone

Op zoek naar een refurbished Iphone?

Waarom een iPhone refurbished in plaats van een nieuwe iPhone

Nu zal je denken een iPhone refurbished is niks meer dan een tweedehandse telefoon en dan heb ik nog steeds geen nieuwe iPhone. Maar daarin heb je geen gelijk. Want er zit een groot verschil met een tweedehands telefoon op marktplaats kopen en een iPhone refurbished kopen. Als je een tweedehandse iPhone op marktplaats koopt weet je niet zeker of het een goed toestel is, vaak is het een ouder toestel of heeft het toestel verschillende mankementen. Met een beetje geluk was de vorige eigenaar er heel zuinig mee was en dan is de telefoon nog zo goed als nieuw is. Maar dat weet je met de koop van een tweedehands telefoon nooit, totdat je hem al gekocht hebt. Bij een iPhone refurbished is het een heel andere verhaal. Dit is een telefoon die eerder een andere eigenaar heeft gehad, maar die bijna of geheel nieuw is. Door een bedrijf wordt deze telefoon weer helemaal opgelapt, wordt alles nagekeken en is het een telefoon die niet van nieuw te onderscheiden is.  Hierdoor is een iPhone refurbished eigenlijk een netzo een goede optie als een nieuwe telefoon aanschaffen.

 

Hoeveel kost een iPhone refurbished?

Nu is natuurlijk de grote vraag, hoeveel kost dan een iPhone refurbished? En maakt het een verschil uit met het kopen van een nieuwe telefoon? Op dat laatste kan volmondig ja worden geantwoord. Want de prijs van een iPhone refurbished is altijd goedkoper dan de prijs van een nieuwe iPhone. Daarbij is al grote voordeel dat je ook een sim-only abonnement kan afsluiten. En een sim only abonnement heb je tegenwoordig al vanaf een tientje in de maand. Hierdoor ben je sowieso goedkoper uit dan een nieuwe iPhone te kopen. Het antwoord op de vraag hoeveel een iPhone refurbished kost is aan jou zelf. Je hebt de  iPhone refurbished in verschillende prijscategorieën. Er zijn 3 categorieën, variërend van gloednieuwe telefoons tot telefoons met lichte gebruikerssporen en krasjes. Maar een nieuw hoesje erom heen en je ziet er niks meer van. Wil je met de nieuwste trend meedoen en toch een nieuwe iPhone hebben? Dan is dit een betaalbare oplossing.

Plaats als eerste een reactie