Goedkoper bellen door te vergelijken

We proberen ons leven zo goedkoop mogelijk te maken, zodat er geld overblijft voor een vakantie, een nieuwe televisie, enzovoorts. Een van de maandelijkse vaste lasten waarop u vaak flink kunt besparen, zijn de kosten voor een mobiel abonnement. Een mobiel abonnement is soms veel duurder, dan eigenlijk noodzakelijk is! Heeft u bijvoorbeeld geregeld een maand waarin u veel van uw bundel overhoudt? Of mag u bijna verlengen met een nieuwe telefoon, terwijl uw huidige telefoon nog goed werkt? Allemaal extra kosten, die eigenlijk onnodig zijn. Om te besparen op de kosten voor mobiele telefonie, is het sterk aan te raden om GSM tarieven te vergelijken. Zo betaalt u niet langer teveel voor bellen, sms’en of mobiel internetten!

Abonnement met of zonder toestel

Bij het vergelijken van GSM tarieven is het allereerst belangrijk om voor uzelf na te gaan, of u een abonnement met of zonder toestel wenst. Een abonnement in combinatie met een mobiele telefoon is vaak aanzienlijk duurder dan bijvoorbeeld een sim only abonnement. Wanneer uw huidige telefoon nog goed werkt, kan het daarom voordeliger zijn om te kiezen voor een sim only abonnement. Hiermee bespaart u doorgaans enkele tientjes per maand.

Naast het feit dat een sim only abonnement vaak goedkoper is, kunt u een dergelijk abonnement vaak volledig aan laten sluiten bij uw verbruik. Kies zelf hoeveel belminuten, mobiele data en sms’jes u per maand wilt hebben. Blijkt u achteraf toch te weinig in uw bundel hebben opgenomen, dan kunt u de bundel uitbreiden met meer belminuten, meer mobiele data, enzovoorts. Deze flexibiliteit heeft u bij een abonnement met toestel vaak niet! Door de verschillende abonnementen en providers met elkaar te vergelijken, betaalt u nooit teveel voor het gebruik van uw mobiele telefoon.

Plaats als eerste een reactie