Goedkopere iPhone in combinatie met abonnement

 

De nieuwste telefoon van Apple, naar alle waarschijnlijkheid de iPhone 7, is momenteel nog niet verkrijgbaar in Amerika of Europa. Toch ligt het in de lijn der verwachting, dat deze telefoon dit jaar gepresenteerd zal worden door de elektronicagigant. Bent u momenteel op zoek naar een nieuwe telefoon en lijkt een iPhone u wat? Het is sterk aan te raden om te kiezen voor een abonnement i.c.m. een iPhone 7. Over het algemeen is een los toestel van Apple namelijk dermate duur, dat het vrijwel onbetaalbaar is om dit te koppelen aan een sim only abonnement of een prepaid simkaart. U kunt voor een los toestel namelijk al snel denken aan zes- tot zevenhonderd euro voor de goedkoopste variant.

Personaliseer uw abonnement

Bij veel mobiele providers is het tegenwoordig mogelijk om uw abonnement bij een nieuw toestel te personaliseren. Het aanbod aan mobiele abonnementen is namelijk steeds verder toegenomen! Laat uw abonnement aansluiten bij uw maandelijkse verbruik, zodat u nooit teveel betaalt en u niet buiten uw bundel gaat. Gebruikt u bijvoorbeeld veel mobiele data? Kies voor een abonnement, die zich richt op gebruikers met een groot dataverbruik. Vaak krijgt u bij dergelijke abonnement drie tot tien gigabytes aan mobiele data, waarmee u vrijwel oneindig kunt internetten.

Wist u dat het tegenwoordig ook met apps als Facebook Messenger, Whatsapp en Skype mogelijk is om gratis te bellen, mits u de beschikking heeft over een internetverbinding? Zo kan het voordeliger zijn om te kiezen voor een abonnement met veel mobiele data, in plaats van voor een abonnement met een groot aantal belminuten. Vanzelfsprekend moeten andere mensen ook gebruik maken van deze apps, om ze via mobiel internet te kunnen bellen.

Om nooit teveel te betalen, raden we u aan om abonnementen vooraf altijd met elkaar te vergelijken.

Plaats als eerste een reactie