Google Home

google speaker

De Google Home speaker is een slimme luidspreker. Dat betekent dat het niet alleen de aangewezen muzieknummers kan afspelen, maar ook reageert op commando’s. Door middel van je eigen stem is het mogelijk om de google home speaker een actie te laten uitvoeren. Deze actie hoeft niet per se te maken te hebben met audio. Het kan zelfs gebruikt worden om verlichting aan en uit te zetten of om een zoekopdracht uit te voeren op het internet. Na het uitvoeren van een commando geeft Google Home ook nog eens aan of het gelukt is of niet.

Google Assistant

De Google Home is een fysieke speaker met een zeer hoge geluidskwaliteit. Het is mogelijk om lekker je eigen muziek af te spelen. Met een aantal touch knoppen is de bediening makkelijk te doen. Wat de Google Home authentiek maakt, is de verbinding met de software Google Assistent. Door de verbinding is de stembediening mogelijk. Wel is het verplicht om de Google Home App te downloaden in de Appstore of Playstore. Na het downloaden van de app is het ook nog eens mogelijk om andere diensten te koppelen. Zo kan je eenvoudig met je stem via een fysieke speaker opdrachten doorgeven. Alle apparaten die slim zijn, kunnen gekoppeld worden in de Google Home App.

google home.jpg

Alles over de Google Home speaker

Gesprekspartner Google Home

Vergeet niet, als je eenmaal gekoppeld bent met Google Assistent, dan is het mogelijk om te profiteren van Google-applicaties. Vraag bijvoorbeeld de status op van jouw agenda of laat het op internet zoeken naar een restaurant in de buurt. Zo wordt jouw huis steeds slimmer en fijner om erin te leven. De Google Home speaker is er om niet alleen geluid te produceren, maar ook om naar jou te luisteren

Plaats als eerste een reactie