Het inzetten van Realware binnen je onderneming

realware ar

Je kan zakelijke VR/AR hardware op veel vlakken binnen je onderneming inzetten. Er zijn verschillende leveranciers van Augmented Reality hardware zoals Realware. Dit bedrijf werkt alleen samen met de beste service providers zodat zakelijke klanten de best mogelijke ondersteuning krijgen bij de invoering en het gebruik van Realware AR hardware binnen hun onderneming. Deze headsets zijn beschikbaar in 2 verschillende uitvoeringen, de Realwear HMT-1 en de Realwear HMT-1Z1. De laatste is met name geschikt binnen ondernemingen waarbij veiligheid in een hoog vaandel staat en hij is specifiek gericht op onder andere het gebruik binnen industriële omgevingen. Deze headsets bieden visuele assistentie op afstand via handsfree beelden en video opnames. Ze zijn geschikt voor de fabrieks-, veldveiligheids- en compliance sectoren. Daarnaast zijn Realware AR headsets op nog veel manieren inzetbaar.

Waarvoor gebruik je Realware AR zakelijk

Er zijn vele mogelijkheden waar je Augmented Reality kan inzetten binnen je onderneming. Je kan bijvoorbeeld denken aan het werven van personeel, het trainen van werknemers en verkopers. Bij het werven van personeel neem je gedeeltelijk de menselijke factor weg die bijvoorbeeld bevooroordeeld kan zijn, doordat elke kandidaat door hetzelfde scenario met dezelfde vragen gaat. Bij de training van werknemers heb je het over nieuw of bestaand personeel dat getraind wordt. Door iedereen een standaard training te laten volgen in de virtuele omgeving kan de instructeur zich richten op de individuele persoon in plaats van die hele grote groep waar hij weleens iets of iemand over het hoofd ziet. Ook kan iemand middels headsets van Realware op een andere locatie alvast getraind worden voordat hij verhuist naar een ander land en daar ingezet gaat worden in bijvoorbeeld een andere fabriek. In het geval van de training van verkopers is het belangrijk dat iedereen dezelfde normen en waarden aanhoudt en iedereen hetzelfde behandeld, zeker als er bijvoorbeeld topdrukte verwacht gaat worden.

realware

realware inzetten voor je onderneming

Andere zakelijke toepassingen van Augmented Reality

Je kan Realware AR bijvoorbeeld ook inzetten bij research en development. Bij de ontwikkelingen van diensten en producten moeten vele stations gepasseerd worden totdat je bij het eind komt. Je kan dit al doen door decentraal via de cloud toegang hiertoe te geven zodat iedereen weet wat er moet gaan gebeuren. Je kan hierbij denken aan een auto in een 3D ruimte waarbij de verkoper al kan zien wat hij gaat verkopen voordat het model in de showroom staat. Overwinnen van angst is ook een manier om Realware AR toe te passen. Sommige mensen zijn bang voor collega’s of het spreken voor publiek. Dit kan hiermee ondervangen worden door mensen hierin te trainen. Stakeholders kan je ook informeren door middel van AR. Op afstand kunnen ze toegang krijgen tot de informatie en voortgang zonder dat ze op locatie hoeven te komen. Diensten en producten kunnen getest worden voordat ze daadwerkelijk op de markt worden gebracht door bijvoorbeeld de consument. Het vermijden van risico’s op de werkvloer is ook een toepassing. Je kan verschillende scenario’s middels Realware afspelen voor de werknemers van bijvoorbeeld een gevaarlijke werklocatie en zo weet diegene wat hij moet doen en hoe hij zal moeten reageren mocht er iets gebeuren.

 

Plaats als eerste een reactie