Hoe kom je aan meer YouTube views?

YouTube

De laatste jaren is de populariteit van YouTubers aanzienlijk gestegen. Vloggers halen zelfs het nieuws met hun stunts en bereiken een aanzienlijk publiek met hun video’s. Vooral de jongere generatie is er dol op. YouTube is dus een plek waar een hoop kansen liggen. Lijkt het jou wel wat om hierop in te spelen? Dan zijn er een aantal trucs en tips waar je op moet letten wanneer je begint met het plaatsen van video’s. Met deze tips bereik je namelijk een hoop extra mensen en zullen je YouTube views al snel stijgen. Naast het kopen van YouTube views is het dus zeker de moeite waard om de volgende tips in je achterhoofd te houden.

1. Geef een gedetailleerde beschrijving

Wanneer je je video plaatst, heb je de mogelijkheid om er een tekst bij te plaatsen. Nu druist het wellicht tegen je principes in om op deze plaats al heel erg veel los te laten over de inhoud van je video. Je wilt immers niet al teveel weggeven waardoor mensen misschien de video zelf niet meer gaan kijken. Toch is het verstandig hier een uitgebreide uitleg te geven. Houd je hierbij aan een maximum van 200 woorden en zorg dat de belangrijkste zoektermen voor je video regelmatig terugkomen in de tekst. Zo weet je zeker dat je video beter gevonden wordt in Google en YouTube.

Meer YouTube views

Meer YouTube views zorgt voor meer populariteit op het internet.

2. Verleid met social media

Er zijn een hoop mensen die YouTube afspeuren naar leuke, nieuwe video’s. Echter zijn er natuurlijk ook een grote groep mensen die enkel een video bekijken wanneer hen deze via bijvoorbeeld social media wordt gepresenteerd. Laat mensen dus weten dat je een nieuwe video hebt geplaatst. Bijvoorbeeld door een teaser te plaatsen op Facebook, LinkedIn of Instagram. Hierdoor maak je mensen nieuwsgierig en zorg je ervoor dat ze snellen door zullen klikken en je gehele video zullen bekijken.

3. Houd het kort

Vraag jezelf eens af: heb je ooit een video langer dan 10 minuten op YouTube gekeken? Er zijn natuurlijk uitzonderingen, maar meestal doen de korte video’s het stukken beter. Houd hier dus rekening mee wanneer je een nieuwe video maakt. Dat kijkt voor je kijkers namelijk een stuk fijner weg en zorgt ervoor dat je het beknopt en to the point moet houden.

Plaats als eerste een reactie