Hoe vergroot je je populariteit op Facebook?

Het kan lastig zijn om populariteit te winnen op Facebook. Zeker wanneer je nog niet zoveel volgers en likes hebt is het moeilijk om deze te krijgen. Er zijn een aantal dingen die je kunt doen voor meer populariteit. Welke dit zijn? Lees snel verder voor onze handige tips!

  1. Creëer interactie

Meer interactie betekent meer bereik. Een groter bereik betekent meer reacties en likes. Daarop volgend wordt het bereik nog meer vergroot. Interactie is belangrijk, plaats berichten die hierom vragen. Bij het opstellen van content voor Facebook moet je hier rekening mee houden. Hoe je dit doet? Stel een vraag aan je volgers, laat ze hun mening geven en zorg dat ze met elkaar in discussie gaan. Door iets te plaatsen in spelvorm zullen de reacties ook snel volgen, denk aan een raadseltje of puzzel.

  1. Plaats actuele content

Weet altijd wat er speelt, zo weet jij wat jouw volgers bezig houdt. Door hierop in te spelen zal er veel meer interactie volgen. Komt er een feestdag aan? Zorg dat je een leuke inhaker hebt. Is er iets in het nieuws waar iedereen mee bezig is? Dan moet je hier meteen in mee gaan. Plaats berichten die inhaken op de actualiteiten.

  1. Koop likes online

De eerste likes krijg je niet zomaar. Wanneer je eenmaal likes hebt zullen anderen snel volgen, mensen zijn volgers. Als ze zien dat jouw Facebookpagina veel likes en volgers heeft, dan moet het wel een goede pagina zijn. Je populariteit groeit aanzienlijk. Heb je weinig likes en volgers? Dan zul je er hard voor moeten werken om deze toch te krijgen. Maak het jezelf iets eenvoudiger, koop je eerste likes gewoon online. Deze likes zijn niet van de echte links te onderscheiden en je profiteert direct van het kudde-effect. Dankzij jouw gekochte likes zullen er meteen meer likes volgen van echte fans.

 

Plaats als eerste een reactie