Hoe werkt draadloos Wi-Fi? Lees meer in deze blog.

Laptop

Kun jij je nog voorstellen hoe het vroeger was voor de komst van Wi-fi? Tegenwoordig kunnen we internet en wifi niet meer missen en het is ook niet meer weg te denken. Elke dag hebben we internet nodig, thuis, onderweg, en op ons werk. We zijn zelfs zo afhankelijk van wifi dat we niet eens meer ons werk kunnen doen zonder een draadloze internetverbinding. Als je een wifi router hebt, zijn er meestal twee mogelijkheden: je wifi werkt fantastisch of juist helemaal niet. Een oplossing voor dit vervelende probleem zijn de producten van Ruckus wireless en smart wifi producten. Smart wifi producten zijn ideaal. Je werkt via een cloud, waardoor je alleen of met anderen kunt werken en zo op het laatste moment nog wat aanpassingen kunt maken aan een presentatie. Ook kun je je werk niet kwijtraken: er wordt automatisch een kopie gemaakt. Meer over het merk Ruckus en de producten van Ruckus wireless? In deze blog kun je er alles over lezen!

De mogelijkheden van slimme wifi

Smart wifi is een enorme uitkomst voor veel bedrijven. De producten van Ruckus wireless zijn een goede optie als je op zoek bent naar wifi producten die makkelijk te gebruiken zijn en degelijk zijn. Misschien vraag je je nog af wat smart wifi precies inhoudt. De acces point van een smart wifi netwerk wordt verbonden met een cloud. Deze cloud zorgt ervoor dat er een automatische kopie wordt gemaakt van alles wat je gedaan hebt, zoals presentaties in PowerPoint of reporten in Word. Op deze manier raak je je werk niet kwijt, maar kun je de laatst opgeslagen versie altijd terugvinden. Een ander voordeel van deze cloud is dat je wifi altijd verbonden is met de juiste apparaten en dat het internet eerlijk verdeeld is op alle aangesloten apparaten. Door smart wifi hapert je internet niet en valt het ook niet uit. Het is niet meer nodig om je te zorgen te maken over het feit dat je internet kan uitvallen, want met slimme wifi gebeurt dat niet. Een smart wifi netwerk bestaat uit tenminste één en maximaal twintig acces points. Deze zijn geschikt voor elk bedrijfspand, of je nu een restaurant of een fabriek hebt.

 

Wifi

De security van de internetverbinding.

Afgeschermde verbinding

Meer over het merk Ruckus: met Ruckus heb je altijd een veilige en afgeschermde verbinding. Zo kun je ook gescheiden netwerken hebben, dus voor je personeel en je klanten. Hierdoor kun je voorkomen dat klanten toegang hebben tot gevoelige bedrijfsinformatie en kun je met gerust hart de wifi code aan je klanten geven. Meer over het merk Ruckus? Ga dan eens op zoek naar de producten van Ruckus wireless!

Plaats als eerste een reactie