HTC One M9

Met de komst van de HTC One M9 heeft HTC zich weer definitief gevestigd in de top van de smartphonemarkt. De HTC One M8 werd al enorm positief ontvangen,maar natuurlijk wilde HTC graag meer. Zo heeft HTC onder andere gewerkt aan een verbeterde camera, een groter werkgeheugen en natuurlijk een groter opslaggeheugen. Daarnaast is het toestel ook nog eens sneller dan de voorganger. Hoog tijd om de HTC One M9 eens verder te onderzoeken.

Een blik op de HTC One M9

Een belangrijke vernieuwing die we vinden biij de HTC One M9 is Sense 7. Sense 7 wordt omschreven als de Android interface van HTC. Een soort van laag, die over het Android besturingssysteem wordt gelegd. Deze laag zorgt er voor, dat er veel meer verschillende mogelijkheden zijn om het besturingssysteem aan te kunnen passen. Een onderdeel van Sense 7, genaamd BlinkFeed, is ook enorm aangepast door HTC. BlinkFeed is het persoonlijke en sociale startscherm op de toestellen van HTC. BlinkFeed beschikt nu over vele nieuwe opties. Zo onthoudt het toestel namelijk de plekken waar de gebruikers geweest zijn, om daar later foto’s van te kunnen laten zijn. Ook laat het toestel leuke hotspots in de buurt zien.

Een HTC One M9 aanschaffen

De HTC One M9  is te verkrijgen met een uitbreidbaar opslaggeheugen. Standaard wordt het toestel afgeleverd met een opslaggeheugen van 32GB. Door gebruik te maken van een micro-sd-geheugenkaart, is deze uit te breiden tot maar liefst 128GB. De HTC One M9 is te verkrijgen in drie verschillende kleuren, namelijk zilver, grijs en goud.

Bron: https://www.macmaniack.com/nl/blog

Plaats als eerste een reactie