iOS 8 beschikbaar!

Met de komst van twee nieuwe iPhones heeft Apple ook de grootste release ooit gebracht van iOS. Alle gebruikers van iOS toestellen kunnen nu iOS 8 downloaden en alles is verbeterd om de productiviteit en de gebruiksvriendelijkheid te verhogen.

 

Ben je in het bezit van een iPhone, dan heb je naar alle waarschijnlijkheid iOS 8 al gedownload, want meer dan de helft van alle iOS apparaten draait inmiddels op de nieuwe versie. Als trotse bezitter van bijvoorbeeld de iPhone 5c wil je natuurlijk niet achterblijven en heb je iOS 8 ook geïnstalleerd op je toestel.

 

Nu blijkt dat apps vaker vastlopen door iOS 8, dit komt doordat ontwikkelaars van de apps alle moeite hebben om zich aan te passen aan de ruim vierduizend nieuwe functies en veranderingen in de update.

 

De nieuwe codeertaal zal de boosdoener zijn waarom de ontwikkelaars problemen ondervinden. Er wordt gemeld dat 3,3 procent van de tijd dat gebruikers gebruikmaken van apps deze crashen, dat is een toename van 67 procent ten opzichte van iOS 7. Hopelijk worden de problemen van crashende apps snel opgelost maar vooralsnog lijkt het probleem te liggen bij de ontwikkelaars van apps.

Plaats als eerste een reactie