iPhone 7 plus

Halverwege september zal Apple alweer de volgende iPhone gaan presenteren, namelijk de iPhone 7. Tegelijkertijd zal Apple ook de iPhone 7 Plus uit gaan brengen. De grotere variant van de iPhone 7. De iPhone 7 Plus zal de iPhone 6s Plus op gaan volgen. Het zal niet lang meer gaan duren, voordat het toestel gepresenteerd gaat worden. Zodoende is er dan ook al behoorlijk wat uitgelekt over het nieuwste toestel van Apple.

Wat kan men verwachten

De iPhone 7 Plus zal worden uitgebracht met een 5,5 inch scherm. Dit scherm zal gaan beschikken over een resolutie van 1920 x 1080 pixels. Dit grote scherm is natuurlijk ideaal bij het spelen van spellen of het bekijken van video’s en films. Daarnaast wordt er verwacht dat de iPhone 7 Plus nog weer wat dunner zal gaan worden dan de iPhone 6s Plus. Ook zullen de randen dan wat slanker gaan worden, waardoor het toestel nog prettiger in de hand zal gaan liggen. Over het design is nog niet zoveel bekend. Uitgelekte foto’s laten zien dat het design niet veel zal gaan veranderen van het design van de iPhone 6s Plus. Of dit daadwerkelijk het geval is, zal bekend worden tijdens het Apple event. De iPhone 7 Plus zal waarschijnlijk een grotere batterij gaan krijgen. Eerdere modellen beschikten juist over een kleinere batterij, maar helaas gaat de batterijduur hier snel van achteruit. Door gebruik te maken van een grotere batterij, hoop Apple dit probleem te voorkomen.

Overige specificaties

Er gaan geruchten, dat Apple op dit moment nog aan het werken is, aan een nieuwe A10-chip. Deze moet er voor gaan zorgen dat de iPhone 7 Plus nog sneller gaat werken.  Ook zal het werkgeheugen worden vergroot. Waar de iPhone 6s Plus een werkgeheugen heeft van 2GB, zal de iPhone 7 Plus een werkgeheugen gaan krijgen van 3GB.

Bron: https://www.smartphoneclub.com/apple/iphone-7/

Plaats als eerste een reactie