iPhone stuk? Geen paniek

Je hebt je iPhone laten vallen of je hebt hem ergens tegen aangestoten: het is niet het einde van de wereld! Het repareren van je iPhone is zo gedaan! Je kunt je iPhone bij diverse telefoonwinkels laten repareren. Meestal is dit binnen een paar uur gebeurd en anders is het sowieso 24 uur geregeld. Je kunt natuurlijk ook zelf je Iphone repareren. Je hoeft dan alleen maar je Iphone onderdelen te bestellen en ergens een gratis handleiding te vinden.

Maar nu heb je hem laten maken: het is nu slim om je iPhone te beschermen. Je kunt immers verkopen dat je iPhone weer opnieuw stuk valt! Je kunt de iPhone beschermen door een hoesje te kopen. Er zijn diverse smartphone hoesjes op de markt verkrijgbaar. De meest voorkomende hoesjes zijn een backcover, de bookcase en de flipcase.

Backcover

Een backcover is een cover waarbij alleen de achterkant van je iPhone beschermd is. De voorkant van je toestel is niet beschermd en je kunt gemakkelijk de inkomende berichtjes lezen.

Bookcase

Een bookcase is een hoesje waarbij de achterkant en de voorkant beschermd zijn. Het hoesje heeft een vorm van een boek en zit aan de achterkant van de telefoon vast. Als je de telefoon wilt gebruiken, klap je het hoesje open. Dit werkt hetzelfde als bij een boek. Je kunt de hoes ook weer dichtklikken en dan is de voorkant van je toestel beschermd. Vaak heeft dit soort hoesjes ook nog een vakje waarin je je pasjes of geld kan stoppen: dubbel zo handig!

Flipcase

De flipcase werkt net wat anders als de bookcase, maar beschermt wel hetzelfde als de bookcase. De flipcase beschermt namelijk zowel de voorkant als de achterkant van de telefoon. De flipcase gaat alleen niet open als een boek, maar met een klepje die je naar boven of beneden open moet doen.

Plaats als eerste een reactie