Maak kennis met de mogelijkheden van narrowcasting

narrowcasting

Middels narrowcasting zendt u informatie uit via digitale schermen aan een specifieke doelgroep. U kunt het zien als een eigen professionele televisie-kanaal. Dit is een modern communicatiemiddel wat gebruikt kan worden voor interne en externe communicatie vanuit uw bedrijf. Denkt u hierbij aan gebruik voor een nieuwsbrief voor uw medewerkers, een instructie aan bezoekers of een aanbieding voor uw klanten.

Voordelen van narrowcasting

Naroowcasting is een snelle directe manier van communiceren. Binnen een aantal minuten is een relevante tekst te publiceren via uw digitale communicatiekanaal. Wanneer u deze werkwijze introduceert binnen uw bedrijf, heeft dit vrijwel direct gevolgen voor het drukwerk. Dit zal in veel gevallen aanzienlijk afnemen. Deze vorm van communiceren biedt u ook de kans om de duurzaamheid binnen het bedrijf te vergroten. Er wordt minder papier weggegooid, waarmee ook een kostenreductie wordt gerealiseerd.

narrowcasting software

Ontdek narrowcasting software

Benodigdheden voor de implementatie

De mogelijkheden zijn dus zeer divers. Om deze manier van communicatie toe te passen binnen uw bedrijf zijn er een aantal zaken nodig. Ten eerste zijn een bekabelde internetvoorziening en een stroompunt in de buurt noodzakelijk. Vervolgens moet er een narrowcasting software en een narrowcasting player worden aangeschaft. Er zijn verschillende professionele bedrijven, die u graag willen adviseren bij de aanschaf hiervan. Zo heeft het merk LG u veel te bieden op dit gebied, zowel wat betreft de players als de software. Deze systemen zijn erg gebruiksvriendelijk en tevens verkrijgbaar tegen een scherpe prijs. LG heeft een goede reputatie op het gebied van deze digitale communicatievorm en de systemen van LG kennen dan ook hoge verkoopcijfers. In veel gevallen kunt u de narrowcasting software ook een periode op proef gebruiken om te ervaren wat een bepaald systeem u te bieden heeft. Zeker de moeite waard om uw bedrijf op deze duurzame manier verder te professionaliseren.

Plaats als eerste een reactie