Met deze software krijg je meer structuur in je bedrijf

Online assessment tests zijn steeds populairder geworden

Je hoeft geen digibeet te zijn om software vooral ingewikkeld te vinden. Waarschijnlijk ben je blij als alle knopjes gewoon doen wat ze moeten doen, en moet een software-aanbieder van hoge huizen komen om jou te overtuigen van zogenaamde maatwerk software ontwikkeling. Toch heeft het meer voordelen dan je misschien dacht, en is software op maat zeker het overwegen waard.

Maatwerk software ontwikkeling

Met software op maat kun je jouw bedrijf optimaal laten functioneren. Want waar standaard software ophouden, gaat het maatwerk net dat stapje verder. En dat is best belangrijk, want maatwerk software ontwikkeling leidt tot minder fouten, lagere kosten en tevreden medewerkers. Software kunnen je namelijk meer grip gegeven op de processen en projecten van de werkvloer. Smartsheet bijvoorbeeld, een dynamisch werkplatform waarbij je locaties en afdelingen met elkaar kan verbinden, kan plannen, managen, automatiseren en rapporteren. Dat kan via één portaal, waardoor Smartsheet je veel tijd, werk en kosten bespaart. Dat is niet alleen handig voor bedrijven met honderden of zelfs duizenden medewerkers, maar ook voor de kleine ondernemer. Smartsheet is namelijk eenvoudig aan te passen naar het aantal medewerkers, waardoor je ook met z’n vijven kan profiteren van deze software.

Software

Software gebruiken in een bedrijf.

De voordelen van Smartsheet

Oké, je kunt deze software op maat inderdaad aanschaffen wanneer je een klein team hebt. Wat wél handig is wanneer je optimaal wilt profiteren van Smartsheet, is dat je een aantal projecten tegelijk runt. Op de overzichtspagina van Smartsheet zie je namelijk in één oogopslag de status van al je projecten; en wanneer er maar één project loopt, heb je natuurlijk minder baat bij zo’n overzichtspagina. Al betekent dat niet dat Smartsheet dan geen toegevoegde waarde heeft. Ook voor één project is het tenslotte fijn als je duidelijk inzicht hebt in het budget, de planning en de to-do-list. Het is daarnaast ook nog eens een handige tool om al je documenten op één plek te bewaren, en iedereen op de hoogte te houden van je project. Toch iets vergeten? Dan helpen de notificaties van Smartsheet je graag een handje mee. Zo weet iedereen waar hij of zij aan toe is, en kan jouw bedrijf optimaal aan de slag. En voor de digibeten onder ons: de implementatie van de software op maat hoef je gelukkig niet op eigen houtje te doen. Software-aanbieders kunnen je precies vertellen welke voordelen jouw bedrijf uit de software kan halen, en zorgen er natuurlijk voor dat je niet zelf alle nulletjes en eentjes hoeft in te vullen.

Plaats als eerste een reactie