Mobiele telefonie

 

Waar we tegenwoordig ook komen zien we mensen druk bezig op hun smartphone. Het draait allemaal rond de apps. Zonder deze apps zou een smartphone nutteloos zijn. Geen wonder dat er dagelijks duizenden apps bijkomen op om mobiele toestellen. Heb je een goed idee gevonden wat je graag wilt omzetten in een app? Geen enkel probleem iedere Android app ontwikkelaar of Iphone app ontwikkelaar zal je hier graag bij helpen.

Android versus iOS

Eerst en vooral is het belangrijk om te weten dat er verschillen zijn tussen Ios. Ieder platform heeft andere kenmerken. Daarom kan je gebruik maken van een Android app ontwikkelaar of een Iphone app ontwikkelaar, naargelang op welk besturingssysteem jij de app zal willen uitbrengen.

Ontwikkelaar

Een Iphone app ontwikkelaar weet de voordelen en nadelen van Ios. Het enige nadeel is dat Apple bepaalde regels heeft vastgelegd over wat wel en niet mag. Voordelig is dat een universele app voor Iphone op ieder Iphone toestel gebruikt kan worden. Dankzij deze regels worden ook enkel en alleen kwalitatieve app afgeleverd, omdat deze volledig gecontroleerd worden door Apple.

De Android app ontwikkelaar weet pefect hoe hij een kwalitatieve app moet maken om op Android te gebruiken, want Android geeft alleen aanwijzingen en advies over hoe de app gemaakt kan worden. Android is heel flexibel maar het nadeel hier aan is dat Android bestaat uit verschillende soorten besturingssystemen op de verschillende mobiele toestellen. Hierdoor is het moeilijk om een universele app te maken voor Android.

Plaats als eerste een reactie