Nieuwe vlaggenschip voor Apple

Het zal niet lang meer gaan duren, voordat men alweer de allernieuwste iPhone in gebruik kan gaan nemen. Na het uitbrengen van de iPhone 6, de iPhone 6 Plus, de iPhone 6s en de iPhone 6s Plus, wordt het natuurlijk weer tijd voor een compleet nieuw model. Zodoende zal Apple in september alweer de opvolger gaan presenteren, genaamd de iPhone 7. Hoe dichter bij de daadwerkelijke presentatie, hoe meer er uit gaat lekken en ook bij de iPhone 7 is dit het geval.

Wat is er tot nu toe bekend over de iPhone 7

De iPhone 7 zal in de tweede week va september worden gepresenteerd. De precieze datum is nog niet helemaal duidelijk. Apple zal weer een speciaal evenement gaan organiseren en tijdens dit event zal het allernieuwste toestel van Apple uitvoerig worden gepresenteerd. Alle specificaties zullen aan bod komen en na de presentatie weet men precies wat er van het toestel kan worden verwacht. Het event zal live te volgen zijn, waardoor niemand ook maar iets hoeft te missen.

Er zijn al een aantal foto’s uitgelekt, die het design van de iPhone 7 bloot geven. Mocht men deze foto’s mogen geloven, dan zal het design van de iPhone 7 niet veel veranderen van het design van de voorganger, de iPhone 6s. Een belangrijk detail is, dat de home knop aanraakgevoelig zal gaan worden. Het scherm zal een 4,7 inch scherm zijn, wat men nu ook van Apple verwacht. Er zijn nog geen foto’s uitgelekt over een toestel met een groter scherm, dus het is nog even afwachten of er een iPhone 7 Plus gaat komen. Natuurlijk zullen er intern ook flink wat veranderingen gaan komen. Elk jaar weer wordt de iPhone een stukje sneller, dus dat zal bij de iPhone 7 ook niet veel anders zijn.

Plaats als eerste een reactie