Portaal office laten maken

portaal office laten maken

Wil je de betrokkenheid van jouw medewerkers verhogen en de interne communicatie van je organisatie vereenvoudigen? Met een office portaal kan je veilig en efficiënt communiceren, processen automatiseren en onnodige kosten besparen. Het is de ideale oplossing binnen organisaties. Wil je een portaal opzetten waarmee je bedrijf online kan communiceren? Wij maken jouw portaal office gehaal aan de hand van jouw wensen, zodat de functionaliteiten en de lay-out van het portaal naadloos aansluit bij jouw organisatie.

Wat is een portaal office?

Een portaal office is een beschermde website waarop alleen de medewerkers van jouw organisatie kunnen inloggen. De omgeving is wereldwijd, 24 uur per dag beschikbaar. Een portaal office wordt ook wel intranet genoemd. Het is must voor bedrijven die veel informatie en kennis willen delen met haar medewerkers. Denk hierbij aan werkinstructies, nieuws, specifieke tools, een agenda et cetera. Je bepaalt zelf wie waarvoor geautoriseerd is door rollen en rechten in te stellen. Ook kan je ervoor kiezen om bestaande systemen zoals je administratie, salaris of andere backoffice systemen te koppelen aan het portaal. Zo heb je alle informatie op één plek, dat is wel zo handig.

portaal office

Een portaal office laten maken om online te communiceren

Wat zijn de voordelen van een portaal office?

Door de talloze mogelijkheden brengt een portaal office enorm veel voordelen met zich mee. Het zorgt voor een betere onderlinge communicatie tussen je medewerkers en voor een snelle kennisdeling. Het is zeer gebruiksvriendelijk en functioneel voor zowel je organisatie als de medewerkers. Een office portaal verhoogd de betrokkenheid van je medewerkers doordat alle relevante informatie en applicaties zich op een plek bevindt. Wij zorgen ervoor dat het portaal voor alle medewerkers gemakkelijk te gebruiken is zonder gestuntel, zodat zij het portaal graag gebruiken. Wederom: meer betrokkenheid.

Je meest gebruikte applicaties in een portaal office

Alle portalen zijn anders omdat iedere organisatie andere wensen en eisen heeft. Onze portalen worden ontwikkeld op wereldwijd gebruikte open source standaarden. Met nagenoeg ieder systeem, zoals salaris-, planning-, en administratiesystemen maken we koppelingen. Zodat jij de perfecte oplossing hebt voor jouw organisatie. Benieuwd wat ons leerportaal te bieden heeft voor jouw organisatie? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende demonstratie.

Plaats als eerste een reactie