refurbished iPhone

Een refurbished iPhone lijkt op een nieuwe telefoon, maar is eigenlijk een tweedehands telefoon. De iPhone is als tweedehands ingeleverd en vervolgens volledig gereviseerd. Hierdoor is de iPhone weer volledig nieuw. De batterij en de behuizing worden als eerste vervangen. Ook wordt de iPhone helemaal schoongemaakt van binnen. Zelfs de knoppen als de volumeknop en de lock knop zijn vervangen.

Een refurbished iPhone is verkrijgbaar van de volgende modellen: de Iphone 4, 4S, 5, 5C, 5S en de 6. De iPhone 4 is verkrijgbaar in het zwart en wit en met een opslaggeheugen van 16 of 32gb. Een iphone 4S is net als de iPhone 4 verkrijgbaar in het zwart en wit. De iPhone 4S heeft naast 16GB en 32GB ook nog een 64GB variant. Dit geldt ook voor de iPhone 5. De iPhone 5C is verkrijgbaar in de vrolijke kleuren: wit, groen, blauw, geel en roze. Dit is de enige iPhone van Apple die verkrijgbaar is in felle kleuren. Deze smartphone is net als de iPhone 4S en de 5 verkrijgbaar met 16, 32 en 64GB internet. De iphone 5S heeft ook hetzelfde opslaggeheugen als de eerdere iPhone en is verkrijgbaar in de kleuren goud, zilver en spacegray. De iPhone 6 heeft als enige ook nog 128GB opslaggeheugen. Deze telefoon is in dezelfde kleuren verkrijgbaar als de iPhone 5S.

Een refurbished iPhone wordt op dezelfde manier geleverd als een nieuwe iPhone. Het doosje en de iPhone worden geseald geleverd. Ook worden dezelfde accessoires meegeleverd: een headset, een USB-lader en een USB-kabel. Alle refurbished Iphones hebben ook nog een jaar garantie.

Een refurbished iPhone is een optie voor iedereen die fan is van Apple en iPhone, maar toch niet zoveel geld daar aan uit wilt geven. Je kunt namelijk wel ruim 350 euro besparen en je hebt toch een nieuwe telefoon!

 

Plaats als eerste een reactie