Toon je waardering met cadeaus voor al je zakenrelaties

Ben je op zoek naar een relatiegeschenk/cadeau voor jouw sportieve zakenrelaties? Dan hebben wij precies waar je naar op zoek bent! Wanneer je je in de sportbranche bevindt kan het erg lastig zijn om een geschikt relatiegeschenk te vinden. Ondanks dat ze allemaal een passie voor sport hebben, beoefenen ze ongetwijfeld veel verschillende sporten. Maar, welke sport je ook beoefent, hydratatie is áltijd belangrijk. Met dit in het achterhoofd hebben wij het perfecte cadeau gevonden voor jouw sportieve collega’s; de Dopper! Geen idee waar we het over hebben? Lees dan gauw verder!

 

Duurzaam en stijlvol

De Dopper is een duurzame waterfles van Nederlandse makelij. Het stijlvolle design van de Dopper is waar hij zijn naamsbekendheid mee gemaakt heeft, ook wel het Dutch design genoemd. Daarbij komt ook nog eens dat de Dopper klimaatneutraal geproduceerd is, het ideale milieuvriendelijke relatiegeschenk dus! Verkrijgbaar in 8 aansprekende kleuren, dus er is er altijd wel één die perfect aansluit bij jouw huisstijl. Het witte oppervlak is uitermate geschikt om te worden voorzien van een bedrukking. Laat dus de Dopper bedrukken met je bedrijfslogo of een persoonlijk tekst en maak er een uniek en origineel relatiegeschenk van!

cadeau zakenrelatie

Wat voor relatiecadeau geef jij dit jaar?

In sportieve stijl het single-use plastic terugdringen

De Dopper is ontwikkeld met het idee om het single-use plastic afval in de wereld terug te dingen. Dit is ook niet zo gek, jaarlijks komt er namelijk 8 miljard kilogram aan plastic afval in onze oceanen. Een groot gedeelte hiervan bestaat uit eenmalig gebruikte drinkflesjes. Door jouw zakenrelaties een bedrukte Dopper te schenken laat je zien dat je duurzaamheid belangrijk vindt en, daarbij ook het milieu. De Dopper is herbruikbaar en ook vaatwasbestendig. Hij kan dus jaren mee! Maak jouw geschenk compleet met gezonde snacks e.d. en je hebt het perfecte relatiegeschenk voor al jouw sportieve zakenrelaties. Een geschenk wat niet snel door hen vergeten zal worden!

 

Vergeet je relaties in de softwarebranche niet

Als onderneming zal je ongetwijfeld ook te maken hebben met een vorm van software. Het zou niet bepaald aardig zijn om deze zakenrelaties links te laten liggen. Vergeet daarom niet om ook met een gepast cadeau te komen voor je zakenrelaties in de softwarebranche! Hoogstwaarschijnlijk liggen de interesses van deze personen wel ergens anders. Uit ervaring weten we dat deze mensen dol zijn op gadgets. Geef ze daarom een powerbank of touchscreen pen cadeau, iets waar ze echt wat aan zullen hebben!

Plaats als eerste een reactie