Update voor prestatieverbetering

 

Afgelopen maandag heeft De Samsung Galaxy S5 een nieuwe firmware update ontvangen. Het betreft geen upgrade van het mobiele besturingssysteem, want deze blijft hangen op Android KitKat 4.4.2 maar de firmware update brengt wel een aantal prestatieverbeteringen met zich mee.

 

Het betreft een kleine update met build-nummer G900FXXU1ANH6. Volgens de beschrijving bevat de update een aantal prestatieverbeteringen, maar wat de exacte prestatieverbeteringen zijn is niet bekend. Op het eerste gezicht lijkt het ook niet dat Samsung nieuwe functies heeft toegevoegd met deze firmware update. De updat is slechts 87MB groot en zal binnen enkele weken overal beschikbaar zijn.

 

Nog meer nieuws omtrent Andorid is dat er verwacht wordt dat de Samsung Galaxy s5 in november of in december een nieuwe versie van het mobiele besturingssysteem zal krijgen. Volgens de laatste geruchten wordt Android L in één van de genoemde maanden uitgerold door Samsung voor zowel de Samsung Galaxy S5 en Galaxy Note 4.  Volgens SamMobile krijgt deze versie van Android de naam Lion of Lemon Meringue Pie.

 

Als in november of december Android L gelanceerd word betekent dit de grootste update van Google’s besturingssysteem sinds 2011. Tot het moment dat de update vrijgegeven zal worden zullen de Samsung Galaxy S5 en Note 4 nog blijven draaien op Android KitKat 4.4.2.

Plaats als eerste een reactie