Voor-en nadelen van software van Android

Android is een bekend besturingssysteem dat op heel veel telefoons worden gebruikt. Android heeft inmiddels een grote plek ingenomen in de besturingssystemen van de huidige smartphones. Vooral Samsung, de grootste concurrent van Apple en ios, gebruikt android.

Android

Het leuke van android is , is dat je het helemaal kunt inrichten zoals jij het graag ziet. Je kunt zelf de apps op een bepaalde manier installeren zoals jij het wilt, je kunt de home screens zelf aanpassen. En daarnaast heb je met banners e.d. heel veel vrijheid. Bij veel andere besturingssysteem is dit niet zo.
De nieuwste software in Android lollipop 5.0.

Nadelen van software van Android

Het jammere van de mooie software zijn de updates.
Al heb je een smartphone van een jaar of 2 oud, wat eigenlijk helemaal niet zo oud is voor een smartphone, wordt er meestal geen update aangeboden naar de nieuwere versie. Daarom draaien de meeste android smarpthones nog steeds op android 4.1 of 4.2. Dit is niet zo erg, maar de meesten mensen willen wel de nieuwste functies van lollipop hebben, maar die kunnen ze dus helaas niet krijgen. Als je een Samsung Galaxy S6, of andere dure toestellen koopt krijg je echter wel vaker de nieuwste updates, maar ja dan betaal je wel de hoofdprijs!

Plaats als eerste een reactie