Voordelen van goedkoop magazine drukken

flyer drukken

Wellicht denk je dat een papieren magazine wat achterhaald is en daarmee verleden tijd is. We doen tenslotte toch alles online, dus waarom tijd steken in een magazine? Alleen is dat allemaal wel zo? Iets fysiek vasthebben is tenslotte ook waardevol of ergens doorheen bladeren. Er zitten namelijk meerdere voordelen aan een goedkoop magazine drukken voor bijvoorbeeld je eigen onderneming. Een aantal vergeten voordelen willen we graag met je delen in deze blog. Wellicht ga je nu op een andere manier kijken naar magazines drukken voor je onderneming. Benieuwd? Lees hieronder dan verder!

De vergeten voordelen van magazines drukken

Ondanks dat er veel dingen online gebeuren zul je een magazine dus wel snel kunnen vergeten. Hoe mooi een smartphone of tablet ook is om dingen op te lezen, biedt een magazine ook voordelen. Je bent met een magazine namelijk even alleen maar gefocust op hetgeen dat daar in staat. Hoe vaak betrap je jezelf er wel niet op dat je iets aan het lezen bent op je smartphone en je allerlei berichten binnen krijgt. Ja, meteen uit de focus van dat leuke of mooie verhaal dat je aan het lezen was. Het lezen in een magazine biedt namelijk ook rust met zich mee.

Een ander vergeten voordeel is bijvoorbeeld dat een magazine lekker opvalt. Wanneer je flyers laat drukken en ergens neerlegt of posters laat drukken en gaat ophangen trekken die ook de aandacht, maar de boodschap is korter. In een magazine kun je tenslotte véél meer informatie kwijt. Wat je wilt met een poster zoveel relevante informatie in een klein stuk plaatsen hoef je daar met een magazine niet over ruimte na te denken, want dat heb je genoeg.

magazine drukken

magazine goedkoop laten drukken

Het middelpunt van de aandacht

Een tablet of smartphone is eigenlijk al wat gewoontjes. Iedereen heeft er tenslotte tegenwoordig één of beide. De impact via een scherm wordt daardoor ook kleiner. De fysieke aanwezigheid van een magazine of brochure daarentegen trekt altijd net wat extra aandacht. De aandacht blijft volledig bij de inhoud en raakt daardoor niet snel afgeleid. Ook heb je met een magazine iets tastbaars vast. Het fysiek vasthouden van iets draagt bij aan een stukje loyaliteit. Een magazine kan ondersteunende informatie bieden voor vakmensen, het kan promotiemedia bevatten, maar ook een stukje ontspanning om even doorheen te bladeren en te lezen.

Tot slot heeft een magazine lezen als voordeel dat het beter is voor de ogen. Je staart namelijk niet naar en schermpje, maar gewoon naar papier. Hierdoor schijnt er niet continu licht op je ogen van bijvoorbeeld een smartphone of tablet. Het wordt bijvoorbeeld ook afgeraden om een uur voor het slapen gaan nog achter je telefoon te zitten. Een magazine heeft dat probleem niet en lezen voor het salpen gaan biedt tenslotte ook meerdere voordelen.

Kiezen voor goedkoop magazines drukken

Een goedkope magazine laten drukken biedt nog steeds meerdere voordelen voor een onderneming. Natuurlijk bieden goedkope magazines al een voordeel qua prijs. Een magazine is nog niet achterhaald en ze worden ook nog steeds verkocht. Je kunt er voor kiezen om eens een magazine te ontwerpen en die gratis weg te geven aan potentiële klanten om ze vervolgens enthousiast te maken, maar je kunt een magazine natuurlijk ook verkopen. Dit is natuurlijk een persoonlijke keuze. Alleen het drukken van magazines bieden zeker jou en je onderneming nog meerdere voordelen.

Plaats als eerste een reactie