Voordelig bellen en internetten met sim only

Bent u al bekend met sim only abonnementen voor mobiele telefoons? Dergelijke abonnementen worden in een toenemende mate populairder in Nederland! Met een sim only abonnement krijgt u enkel een abonnement, zonder hier per sé een nieuwe telefoon bij te moeten nemen. Doordat u met een sim only abonnement enkel betaalt voor de inhoud van het abonnement en niet voor een mobiele telefoon, bent u per maand aanzienlijk goedkoper uit dan met een abonnement in combinatie met een telefoon. Het scheelt u al snel enkele tientjes op maandbasis! Reden genoeg om de mogelijkheden van een sim only abonnement eens nader te bekijken.

Mogelijkheid tot personalisatie van uw abonnement

Bij veel aanbieders van sim only abonnementen is het mogelijk om uw abonnement te personaliseren. Zo kunt u vooraf bijvoorbeeld kiezen voor een x aantal belminuten, een x aantal gigabyte aan mobiele data, enzovoorts. Daarbij heeft u de keuze uit vaak drie tot vijf verschillende opties, zodat het abonnement straks perfect aansluit bij uw verbruik! U kunt beter iets te weinig nemen in plaats van teveel in de eerste maand, omdat het altijd mogelijk is om uw abonnement uit te breiden met meer belminuten, sms’jes of mobiele data.

Een goed voorbeeld van een aanbieder van dergelijke zelf samen te stellen abonnementen, is sim only van Simyo. Simyo biedt enkel sim only abonnementen en prepaid simkaarten aan haar klanten aan, waarbij het aanbod aan abonnementen zeer groot is. Zo heeft u bijvoorbeeld de keuze tussen zes verschillende internetbundels, uiteenlopend van geen tot maximaal 4 GB mobiele data, en vijf verschillende bundels met belminuten/sms’jes. Wanneer u weinig belt kunt u kiezen voor een sim only abonnement met veel mobiele data en andersom kunt u kiezen voor veel belminuten, als u nauwelijks internet op uw mobiel.

Plaats als eerste een reactie