Wanneer kies je voor een mobiele pinautomaat?

mobiel apparaat

Wanneer je een eigen onderneming hebt, zoals een winkel of horecagelegenheid, dan is het handig dat er ook gepind kan worden door de klanten. Mobiele pinautomaten lijken steeds populairder te worden. Logisch, want ze zijn zeer gemakkelijk in gebruik en je kunt ze overal mee naartoe nemen. Maar voor wie is een mobiele pinautomaat nu de beste oplossing? En misschien nog wel belangrijker: is een mobiele pinautomaat de beste oplossing voor uw onderneming? Lees snel verder!

De voordelen van een mobiel pinautomaat

Het belangrijkste voordeel van de mobiele pin is misschien ook wel het meest voor de hand liggend: de mobiliteit. Met deze pinautomaat ben je niet langer gebonden aan de kassa balie of bar. In verschillende situaties kan dat erg handig zijn. Daarnaast beschikt deze pin natuurlijk over precies dezelfde functies als alle andere pinautomaten. En zijn de kosten vaak lager dan dat mensen zouden denken. De vaste kosten ligt gemiddeld € 3,50 hoger t.o.v. een vaste pinautomaat bij Sepay.

mobiele pinautomaat

mobiele pinautomaat

Voor wie is de mobiele pinautomaat?

De mobiele pinautomaat is in verschillende situaties dé oplossing. Bijvoorbeeld in de horeca of op evenementen. Zo kunnen klanten aan hun tafel of zelfs op het terras pinnen, en hoeft het horecapersoneel niet langer met een hoop contant geld op pad gestuurd te worden. Ook op evenementen of voor marktkraamhouders biedt het veel voordelen, om al die bezoekers zo snel mogelijk te helpen is het handig om een aantal mobiele pinautomaten tot uw beschikking te hebben die u op het hele terrein kunt inzetten.

Kopen of huren

Ga eerst bij jezelf eens na of je er echt veel baat bij hebt om niet meer gebonden te zijn aan uw kassa balie, een mobiele pinautomaat kan namelijk veel duurder uitvallen. Ga je toch voor een mobiele pin? Dan staat u voor de keuze: pinautomaat kopen of huren?
Wanneer u evenementen organiseert dan is het natuurlijk handiger om een pinautomaat te huren, voor een horeca onderneming zou het een goede inverstering zijn om er een te kopen.

Plaats als eerste een reactie