Wie zijn de bekendste Instagrammers van 2021?

Instagram

Bijna elke bekende persoon of grote celebrity heeft een Instagram account, net zoals vrijwel iedereen hedendaags. Celebrities gebruiken hun Instagram profielen om hun fans op de hoogte te houden van nieuws en om in het algemeen hun dagelijkse leven te delen met hun fans, om zo als het ware de fans dichter bij ze te halen. Er zijn een heel aantal celebrities die oprecht honderden miljoenen volgers hebben op Instagram en  al hun posts krijgen miljoenen likes op een dagelijkse basis, en dat klinkt natuurlijk bijna onmogelijk en niet te geloven, maar toch het is zo. Deze celebrities gaan natuurlijk geen likes kopen voor Instagram of Instagram followers kopen, ze zijn gewoon globaal enorm bekend. Dus, wie zijn de bekendste Instagrammers van dit jaar en hoeveel volgers hebben ze?

Meest gevolgde celebrity

De celebrity met het grootste volgers aantal op Instagram is iemand die vrijwel iedereen kent, en dat is niemand anders dan Cristiano Ronaldo. Cristiano Ronaldos Instagram pagina heeft ruim 315 miljoen volgers en is daarmee de meeste gevolgde Instagram account van het jaar 2021. Hij is een van de bekendste voetballers ter wereld en daarom is het natuurlijk geen verrassing dat hij zo’n enorm aantal volgers heeft op zijn Instagram pagina. Hij krijgt bijna nooit minder dan een aantal miljoen likes op zijn posts, wat natuurlijk te verwachten is met zo’n groot aantal volgers. Er zijn vast mensen die denken dat Ronaldo misschien likes kopen voor Instagram of Instagrams followers kopen, maar toch is dat niet zo. Ronaldo heeft voor meerdere bekende voetbalteams gespeeld, waaronder Real Madrid, een van de bekendste voetbalteams ter wereld.

Social media

Instagram, Facebook en Snapchat volgers.

Wie nog meer?

Cristiano Ronaldo is natuurlijk niet de enige met zo’n groot aantal volgers op zijn Instagram pagina. Er zijn genoeg bekende mensen die ook honderden miljoenen volgers hebben, ook al zijn het niet even veel als die van Ronaldo. De twee na grootste pagina op Instagram heeft bijna 255 miljoen volgers en dat behoort tot niemand anders dan Dwayne ‘The Rock’ Johnson. Dwayne Johnson is een enorm bekende acteur die vrijwel bekend is bij iedereen, omdat hij in een groot aantal bekende films heeft gespeeld. De afgelopen jaren heeft hij bijvoorbeeld gespeeld in de film Jumanji, dat heel bekend is geworden overal ter wereld. Ook hij heeft niet likes kopen voor Instagram of Instagram followers kopen, hij is gewoon door de jaren heen een enorm bekende acteur geworden, omdat hij in heel veel films heeft gespeeld.

Plaats als eerste een reactie