Windows 10

Al weken voordat ik op vakantie ging, kreeg ik de melding van Windows. Ik kon Windows 10 reserveren. Net als veel Nederlanders direct geklikt op de melding en gereserveerd. Ik ben gek op techniek en gek op nieuwe besturingssystemen. Ieder zijn hobby. Het wachten kon beginnen tot 29 juli.

Installatie Windows 10

Ik kwam terug van vakantie en ik kreeg de melding dat ik Windows 10 kon installeren. Van te voren maakte ik een back-up van al mijn date op mijn laptop en zette dit op een losse harde schijf. Mocht er iets misgaan, dan zou mijn data er nog zijn. Je weet het immers maar nooit. De installatie begon en het duurde enkele kleine veertig minuten. Niet eens zo lang voor een grote update.

Eerste kennismaking met Windows 10

Na de update startte de laptop opnieuw op. Daarna volgde de eerste kennismaking met Windows 10. Deze was vriendelijk en goed. Het nieuwe design ziet er mooi uit en past bij de huidige tijd. Windows gaat met haar tijd mee. Wat me direct opviel, was dat er nog een gewoon bureaublad was. Dat miste ik bij de vorige versie. Altijd maar die blokken, dus ik was er blij mee.
Twijfel je of je moet installeren? Wacht dan nog een tijdje. Ik was heel enthousiast en ben nog tevreden!

Plaats als eerste een reactie