Zo goed als nieuw: de refurbished iPhone

refurbished apple iphone

De Apple iPhone, een waar succes als je spreekt over mobiele toestellen. Al sinds een hele tijd doen de toestellen van Apple het uitstekend op de markt. Echter is een Apple iPhone wel vrij prijzig en kiezen mensen daarom toch voor concurrerende merken en toestellen. Maar wel eens nagedacht over een  refurbished Apple iPhone?

Goedkoper

De eerste goede reden om een refurbished iPhone te kopen, is wel dat zo’n toestel een stuk goedkoper is dan een geheel nieuwe iPhone. En in de kwaliteit is er weinig verschil, een refurbished toestel is namelijk zo goed als nieuw toestel. Meestal is het geen opgeknapt afdankertje meer, maar een gewoon goed toestel  dat nog net iets beter is gemaakt met bijvoorbeeld een nieuwe batterij. Dit alles is in totaal nog altijd goedkoper dan een helemaal nieuw toestel, en dat is toch wel altijd mooi meegenomen.

Zelfde garantie

Bij heel wat telecomspecialisten krijg je tegenwoordig dezelfde garantie bij de aankoop van een refurbished toestel als bij de aankoop van een nieuw toestel. En dat is ook logisch: aan zowel een refurbished toestel als een nieuw toestel kunnen altijd nog mankementen zitten. En dan is eenzelfde garantie zeker wel zo fijn!

refurbished iphone

De voordelen van een refurbished Iphone

Niet vast aan dure abonnementen

Bij de aankoop van een nieuw toestel zit je regelmatig vast aan een duur abonnement. Je wilt namelijk niet te veel betalen voor het toestel zelf, en wel de nodige garantie krijgen. Het is fijn dat je daarom de prijs voor de aanschaf van het toestel kunt laten dalen door er een abonnement bij te nemen. Helaas hoort daar bijna altijd een duur abonnement bij. Wat dus in totaal maakt dat jouw nieuwe toestel helemaal niet goedkoper is, maar over de gehele looptijd je eigenlijk veels te veel betaald voor wat je eigenlijk krijgt. Bij de aankoop van een refurbished iPhone zit je niet aan zo’n duur abonnement vast. De lage(re) prijs staat reeds vast en je hebt geen verplichting om er een duur abonnement bij te moeten nemen. Zo kan je bijvoorbeeld met een simonly abonnement heel erg voordelig uit zijn.

Tot slot, een refurbished iPhone is een iPhone zo goed als nieuw. En in het totaalplaatje misschien zelfs beter: goedkoper, met dezelfde garantie en je zit niet vast aan dure abonnementen. Alle reden om voor deze optie te gaan in plaats van een hele nieuwe Iphone te nemen!

 

Bron: https://www.rephone.nl/

Plaats als eerste een reactie