Zo kun jij EAN codes snel aanschaffen

wat is de EAN code

Voor veel ondernemers en consumenten zal de EAN code bekend in de oren klinken. Deze code is aangebracht op elk product en wordt door de producent bepaald. Wij vertellen je hier wat deze EAN code nu precies inhoudt. Daarnaast gaan we in op hoe je een EAN code koopt. Daarbij kunnen wij je vertellen dat wij deze producten leveren tegen een voordelige prijs en waarbij je profiteert van een uitstekende service.

Wat is een EAN code nu exact?

EAN is de afkorting voor Europees Artikel Nummer. De code wordt gebruik om een product uniek te maken en bestaat doorgaans uit 13 cijfers. De EAN code is ingevoerd om producten te kunnen traceren. Een EAN code is dan ook altijd uniek en er is ook voor een vergelijkbaar product van een andere kleur een nieuw code noodzakelijk.  Boven de EAN staat de streepjescode aan de hand waarvan de code gescand wordt. In Nederland is het verplicht om nagenoeg op elk product een EAN code aan te brengen. Dit is bijvoorbeeld nodig om jouw product aan te melden bij een winkel. Gelukkig is het eenvoudig om EAN codes te verkrijgen en kan dit tegen een redelijke prijs.

Hoe kan ik een EAN code verkrijgen?

Er zijn op internet tal van webshops die grote voorraden EAN codes verkopen. Dit is vaak de snelste manier om deze te bestellen. Wij bieden bijvoorbeeld EAN codes die worden geaccepteerd door fysieke winkels, maar ook door Bol.com en andere grote en kleine online bedrijven. Zorg er wel voor dat je kiest voor een product van een gedegen aanbieder, die levert wat het belooft. Laat je niet uitsluitend leiden door een lage prijs, maar let op kwaliteit. Je kunt bij ons direct een kijkje nemen in het assortiment en profiteert bij ons van een gegarandeerd goede levering.

EAN code

Alles over de EAN code

Drie redenen om te kiezen voor EAN codes

Er zijn sowieso drie redenen om te kiezen voor EAN codes

  1. Op de eerste plaats zijn ze in Nederland gewoon vaak verplicht.
  2. Daarnaast bieden EAN codes een eenvoudige manier om je te registreren bij zowel offline als online winkels. Het zijn codes die een product uniek maken en die je bij ons tegen een redelijke prijs kunt kopen.
  3. Tenslotte zijn EAN codes ook binnen het bedrijf erg praktisch. Als jij bijvoorbeeld over een grote opslag beschikt dan kun je aan de hand van een EAN code eenvoudig het juiste product vinden en zo ook voorraden bijhouden. Winkels biedt het de mogelijkheid om te registeren hoeveel producten er verkocht worden en wanneer er weer een nieuwe bestelling geplaatst moet worden.

Plaats als eerste een reactie